Klik hier om de site in het nederands te bekijken   Click here to visit this site in English

  Hoe het begon.

Jaren waren we op zoek en daar was ons droomhuis. Een huis met veel ruimte voor onze vier kinderen en onze hobby, de paarden.

Na flink wat werk konden onze paarden bij huis staan. Nu hoorde er natuurlijk ook een hond bij. Er werd flink overlegd. Werd het een Jack Russell? Maar een Schotse terriër was ook leuk. Het werd de Jack  Russell. Jack. (Ja, meeste stemmen gelden in een "democratisch" gezin.) Jack kreeg er een vriendje bij, onze Duitse herder Max.

  Er kwamen wat kippen, een paar geitjes, we adopteerde een poes, maar de Schotse terriër bleef trekken. Uiteindelijk, u begrijpt het wel kwam onze eerste Schot Ashley.

Ashley is zo'n beetje de stammoeder van de Knibbelfarm, want op zeker moment wilde wij graag een nestje.  Fokkers opgebeld, advies gevraagd Ashley werd gedekt en na negen weken kreeg Ashley een nestje van vijf pupjes. Wat waren we trots op ons nest en hebben er ook een van gehouden. Zij kreeg de naam Angel. Toepasselijker kon niet want het was echt een engeltje en had ook een engelachtig uiterlijk. Ook Angel kreeg  een nestje en ach de rest raad u wel.
 
Nog steeds ben ik ontzettend blij dat Ashley toen bij ons is gekomen, want anders hadden we een hoop plezier gemist. Ook het mooie en spannende gebeuren van een nestje krijgen vinden we nog steeds verschrikkelijk leuk. Telkens is het weer een genot om te zien hoe onze pupjes na veel liefde en zorg hondsbrutaal en vrolijk naar hun nieuwe eigenaar gaan. De nieuwe eigenaar gaat verder met waar wij gebleven zijn en heeft een verrukkelijke hond in huis.

Zo is het begonnen en zo hoop ik dat het nog lange tijd doorgaat.